Ciao! I detta inlägg tänkte jag berätta vad jag har gjort idag. Inatt sov jag jättedåligt så jag vaknade, somnade om, vaknade o.s.v, klockan halv sex i morse kände jag att det var värdelöst att ens försöka somna om så jag gick ner och tittade på tv. Vid tio kom resten av familjen ner, då åt vi frukost (jag brukar inte vara så hungrig på mornarna det är anledningen till att jag inte åt tidigare) och jag åt bara en macka. Efter det gjorde jag i ordning mig och mamma gick ut på en långpromenad med våran hund. Vid elva kom min mormor och tolv åkte mamma och Fredrik till Stockholm, för dom skulle på pearl jam. Resten av dagen har kändes som ett år, det enda jag gjorde var att hålla på med datan och sånt, jag har även fixat lite med Diva. Jag har även en liten fråga, tycker ni att jag ska göra en ny min familj (nära) och en min familj (släkten), jag kommer göra nya sådana snart, Linnea ska ju få vara med men jag har lite annat att göra först, men om ni vill att det ska gå snabbare så äre bara att kommentera